2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yapıda yangın çıkması halinde kıvılcım ve yaman yangın bapsı yardımıyla özelliklerine bağlamlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu yapının yürekerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek tahlis yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha ayrıntılı gereç kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı sinein sac kalınlığı 1.0 mm yahut henüz enikonu kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara temin etmek mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Binalarda muayyen standartlarda ülke alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta hak açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya vesile vermemesi midein kapatılmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Gerçekten yangınlardan korunmak midein gerçek olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Tehlikeli sınıftaki teamülyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Biraşkın firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Böylecene imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Projeye en yaraşıklı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı rast rahat oluşturulan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın yangın kapısı çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 kârlevi[bileğdavranıştir

Report this wiki page